Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Hoeksche Waard IJsselmonde

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Hoeksche Waard IJsselmonde

Welkom op de clubpagina van club Hoeksche Waard/IJsselmonde! Wij zijn een enthousiaste club, bestaande uit vrouwen met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden. Naast onze bijeenkomsten en gezamenlijke activiteiten zetten wij ons in voor diverse projecten, binnen en buiten onze regio.

Jaarlijks organiseren wij een (dames)kledingbeurs, waarmee wij middelen binnenhalen om onze doelen te steunen.

De club telt ruim 40 leden met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden.

Ons profiel

SI Club Hoeksche Waard/IJsselmonde is opgericht op 28 november 1992. De oprichtingsakte is getekend in het Oude Raadhuis te Oud-Beijerland onder leiding van toenmalig Uniepresident Greet Bakker en het charter is uitgereikt in het kasteel van Rhoon door Maj Mattson uit Zweden.

De club telt ruim 40 leden met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden. Vergaderingen vinden plaats bij de leden thuis op de 3e donderdag van de maand. Elke 1e donderdag van de maand vindt er een instuifdiner plaats.

Gedurende het jaar is er ruimte voor gezamenlijk activiteiten, zoals de Soroptimistengolfdag, tweedehandskledingbeurs, buitendag, kasteelweek

De club heeft een officiële friendshiplinks met Club Beverley ( UK) en onderhoudt vriendschappelijk contact met club Budapest ( Hongarije), Club Wien Vivita (Oostenrijk) en Club Paramaribo.