Bollenmanden Actiedagen

Bollenmanden Actiedagen

Sinds 2019 is onze bollencommissie ieder jaar te gast bij Groencentrum De Veense Bukker Hazenpad 1 in Roelofarendsveen. Dit jaar is dat op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober. Deze dagen vullen wij de bestelde manden en potten met de Bollenmix in Soroptimistkleuren en zetten er violen bovenop.

Wil je ook zo’n mooie mand of pot ? De uiterste besteldatum was 1 oktober.

Nu kun je nog tot half november de Soroptimist Bollenmix bestellen voor € 12,50 (55 bollen in vijf soorten). Je kunt met onze via e-mail toegestuurde handleiding dan zelf een mand of pot maken!

   In de bollenmand van dit jaar zitten maar liefst 55 bollen in Soroptimistkleuren, wat garant staat voor een heel voorjaar afwisselende bloei. Tot de bollen hun kopjes boven de aarde uitsteken, zien de manden er al leuk uit met violen. We maken ook manden en potten in ‘Orange the World’-stijl: met oranje violen.

  Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober 2023 kunnen bestellingen worden afgehaald tussen 14.00 en 15.00 uur.

  Meebestelde Soroptimisttulpen, Orange the World ‘Shogun’ tulpen, Orange the World ‘Keizerskroon’ en Bollenmixen liggen dan ook klaar.

  Bestellen van manden en potten kan tot 1 oktober 2023

  Nog geen bollen besteld? Bestel via het online bestelformulier in de brochure hieronder. Mail vragen naar: soroptimistbulbs@outlook.com

  Open hier de 2023 brochure

  Manden en potten kunnen na bestelling (uiterlijk 1 oktober 2023) worden opgehaald op onze actiedagen. De overige bollen uit ons aanbod kun je nog tot half november bestellen en worden dan per post bezorgd.

  De opbrengst van de bollenactie van 2023/24 gaat o.a. naar Orange the World, Vrouwenopvanghuis Rosa Manus, Leiden, Trees4Life, en vrouwenvakschool Satang Jabang in Kafountine, Senegal.

  Arie en Fiona van De Veense Bukker, dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en bijdrage voor het goede doel!