Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Noordwest-Veluwe

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Noordwest-Veluwe

Vind jij dat vrouwen elkaar kunnen helpen om de leefomstandigheden van meisjes en vrouwen te verbeteren? Wil je daaraan bijdragen? En ben je geïnteresseerd in een netwerk van professional friends? Dan maken we graag kennis met je.
Je kunt je interesse aangeven via de mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of kom naar onze Open Clubavond
Op dinsdag 12 april hebben we een Open Clubavond. Onze enthousiaste club vakvrouwen vertellen je dan graag meer over wat het Soroptimisme inhoudt en wat onze club doet. Meld je aan voor deze vrijblijvende kennismaking via onderstaande gele contactknop.

De charter bij de oprichting van onze club is uitgereikt op 29 september 1990.

Ons profiel

Club Noordwest Veluwe is een enthousiaste groep van ongeveer 20 vrouwen uit Nunspeet, Harderwijk, Elspeet, Zeewolde, Ermelo en Putten. De charter bij de oprichting van onze club is uitgereikt op 29 september 1990.

De club komt elke 2e dinsdag van de maand bijeen in Hampshire hotel De Stakenberg te Elspeet, een mooie locatie midden op de Veluwe. We starten de avond met een drankje bij de open haard met daarna een gezamenlijke maaltijd. Aansluitend hebben we de oneven maand een vergadering en de even maand nodigen we een spreker uit. Op de 4e dinsdag van de maand wordt een alternatieve bijeenkomst georganiseerd, dat kan bijvoorbeeld een werkbezoek op locatie; een sportieve activiteit of iets cultureels zijn.

Inmiddels is bij ons de jaarlijkse Heidedag een traditie geworden. Alle clubleden met partners, kinderen, vrienden en vriendinnen werken dan gezamenlijk aan het opschonen van een stuk hei in de gemeente Nunspeet. Het opschonen houdt in dat alle jonge vliegdennen en berkeboompjes verwijderd worden. De opbrenst van deze dag wordt jaarlijks voor een nieuw doel bestemd.