Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Scheveningen

Ons profielOnze projectenOns nieuwsActies

Hier vind je alle informatie rondom nieuws en activiteiten van club Scheveningen.

Vergeet vooral niet om door te klikken naar de nieuws sectie voor de laatste informatie rondom activiteiten die we organiseren. Zo hebben we bijvoorbeeld een workshop Botanisch Bladeren tekenen onder leiding van niemand minder dan Anita Walsmit!

Empowerment in hartje Scheveningen

Ons profiel

De club is opgericht op 15 april 1961 en vierde in 2022 haar uitgestelde 60-jarig jubileum.

De leden van club Scheveningen (rond 40 leden) wonen en/of werken in Den Haag, regio Scheveningen.

Rond de 15de van iedere maand is er een clubavond . Hier komen we samen in op een locatie in Scheveningen en voorafgaand aan de bijeenkomst wordt er gezamenlijk gegeten.

De avonden bestaan uit een huishoudelijk gedeelte, waarin zaken betreffende de Unie en de Club aan bod komen en een thematisch deel. Denk hierbij aan een lezing, activiteit of een invulling door een van de club leden.

De Kerstbijeenkomst wordt altijd bij één van de leden thuis gehouden, terwijl in april de bijeenkomst in het teken staat van de viering van de verjaardag van de club. In augustus wordt het “zomeruitje” georganiseerd. Naast de maandelijkse bijeenkomsten komen de seniorleden regelmatig bijeen en zijn er etentjes “voor het goede doel”.

Wil je meer weten? We nodigen je graag uit voor een gesprek! soroptimistenclubscheveningen@gmail.com

Regionaal bestaat er onder de naam In en Om een samenwerkingsverband tussen de clubs Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Delft en Voorburg / Rijswijk .