Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Zoetermeer e.o.

Ons profielOnze projectenOnze acties Ons nieuws

Soroptimistclub Zoetermeer e.o.

Leden van de club dragen projecten voor die passen bij de doelstellingen van het Soroptimisme. Ook werken we mee aan landelijke of Europese projecten zoals Trees for Life, Orange the World etc.. We streven ernaar jaarlijks steeds een lokaal en een internationaal project te steunen.

Onze acties

Om geld op te halen voor onze projecten organiseren we activiteiten zoals een filmavond, benefietconcert en een bridgedrive. Sinds een aantal jaar doen we ook mee met NL Doet en steken we onze handen uit de mouwen bij zorgcentra, speel-o-theken, wijk- en natuurtuinen. Bij acties vind je onze fundraise-activiteiten.

Social media

Kijk ook eens op onze facebookpagina voor nieuwtjes uit de club: Facebookpagina Club Zoetermeer e.o.

Lidmaatschap

Vakvrouwen kunnen voor het lidmaatschap worden uitgenodigd. Ook kan je jezelf aanmelden bij de secretaris van de club via onderstaande button. Je wordt dan door de commissie ledenwerving uitgenodigd voor een nadere kennismaking. Je kunt ook het aanmeldformulier op de overkoepelende soroptimisten site invullen.

De programmacommissie draagt zorg voor een gevarieerd en inhoudelijk jaarprogramma, met sprekers, werkbezoeken, gezelligheidsactiviteiten en “doe-dingen”.

Ons profiel

SI club Zoetermeer e.o. heeft, als 65e club, op 27 mei 1989 het charter ontvangen uit handen van de toenmalige president van SI Europa, Marie-Jeanne Bosia-Berberat (Zwitserland). Van onze club zijn 30 vakvrouwen lid, van verschillende leeftijden en met diverse beroepen.

Elke 2e dinsdag van de maand komen we samen. De programmacommissie draagt zorg voor een gevarieerd en inhoudelijk jaarprogramma, met sprekers, werkbezoeken, gezelligheidsactiviteiten en “doe-dingen”.

We hebben een Friendshiplink met club Lübbecker Land in Duitsland en zoeken elkaar regelmatig op.

Sinds de oprichting van “In en Om” in 1990 vieren wij de Dag van de Rechten van de Mens op 10 december samen met vijf andere Soroptimistclubs in de regio. Op een open clubavond bespreken we actuele thema’s en ben je (na aanmelding) van harte welkom, kijk in de kalender voor actuele open bijeenkomsten.