Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Almelo

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Almelo

Soroptimist Club Almelo is een serviceclub, die deel uitmaakt van de wereldwijde organisatie van Soroptimist International. In meer dan 125 landen streven ruim 100.000 vrouwen naar de verbetering van mensenrechten en de status van vrouwen en kinderen door middel van projecten en fundraising. De Unie van Soroptimistclubs (Nederland, Suriname en Curaçao) telt 104 clubs met ca. 3.500 leden.​

lorem ipsum

Ons profiel

lorem ipsum

Nieuws en acties

Zondag 19 mei 2019 Fluitenkruid wandeltocht

Soroptimistclub Almelo organiseert voor de elfde keer haar jaarlijks terugkomende Fluitenkruid wandeltocht. Een wandeltocht voor jong en oud langs prachtige Twentse fluitenkruidvelden! Dit jaar gaan we wandelen op zondag 19 mei 2019. Start tussen 11.00 uur en 12.30 uur.

Locatie Erve de Hinn
Ypeloschoolweg 21
7642 ND in Wierden

Inschrijfgeld bedraagt per volwassene € 12,– en per kind € 5,– Inschrijfgeld is inclusief koffie bij start, lunch en een drankje bij het eindpunt. Inschrijven kan op de dag zelf of per email op almelo@soroptimist.nl Honden zijn welkom mits aangelijnd!

Kom wandelen wanneer het landschap op zijn mooist is! Er is keuze uit een wandelroute van 6 en 12 km. De wandeltocht vertrekt vanaf wijngaard de Hinn en gaat o.a. langs de Regge en natuurgebied Dakhorst. Halverwege de tocht wordt er een lunch geserveerd bij wijngaard Baan. ​De tocht eindigt met een drankje bij wijngaard de Hinn.

Sponsorproject

De opbrengst van de fluitenkruidtocht 2017 gaat naar Free a Girl. Voor meer informatie zie www.freeagirl.nl

Maak kennis met onze club!

​​Wanneer: Voorjaar 2021 
Waar: Voorjaar 2021 Bibliotheek Almelo (zaal n.o.t.g.) Aanvangstijd: 20.00u

De exacte datum wordt t.z.t. bekend gemaak​t, dus houd onze website en social mediakanalen in de gaten!

Ben jij als vakvrouw geïnteresseerd ook andere vrouwen kansen en mogelijkheden te bieden zich verder te ontwikkelen? Dan is Soroptimist Club Almelo misschien wel wat voor jou. Soroptimist Club Almelo nodigt vakvrouwen uit een kijkje te nemen bij onze club tijdens een speciale inloopavond. Wie zijn Soroptimisten? Waar staan zij voor? Wat willen zij bereiken? Allemaal vragen die wij deze avond graag beantwoorden.

Soroptimist Club Almelo is in 1985 opgericht en maakt deel uit van de mondiale organisatie van Soroptimist International. Wereldwijd zijn er 75.000 leden in 122 landen. De belangrijkste drijfveer van Soroptimisten is het verbeteren van het leven en de positie van vrouwen en meisjes door opleiding en training, empowerment en het vergroten van kansen en mogelijkheden.

Wees welkom! Wij ontmoeten je graag! Aanmelden van tevoren hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld i.v.m. te nemen maatregelen m.b.t. corona. Aanmelden kan per email aan almelo@soroptimist.nl of per PB via facebook of instagram.

Vrolijke vlaggenlijn hier te bestellen!