Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Bussum e.o.

Ons profielOnze projectenOns nieuwsWebshop club Bussum e.o.

Club Bussum e.o.

De Filmavond, het Golftoernooi, Cultuur binnen de Wallen en de olijfolie verkoop: zomaar vier van de terugkerende fondsenwervende activiteiten van club Bussum. Activiteiten, die dankzij het terugkerende karakter bijdragen aan de bekendheid en het imago van de club. Onze fondsenwervende activiteiten staan één of twee jaar in het teken van één gekozen project. Vanaf september 2021 is dat Join Us Gooise Meren

Onze actieve en eigentijdse club is ontstaan in 1949. De club bestaat uit 46 leden met een gevarieerde achtergrond.

Ons profiel

Club Bussum e.o. is een actieve en eigentijdse club, bestaande uit 46 leden met een gevarieerde achtergrond, allemaal wonend in Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum of Laren. We zijn ontstaan in 1949, toen de club Gooi en Eemland zich splitste in de clubs Hilversum e.o. en Bussum e.o. Ons jongere zusje Gooische Meeren is in november 2017 ontstaan toen drie leden van onze club het initiatief namen voor deze nieuwe club.

Bijeenkomsten: iedere tweede woensdag van de maand, in Bel Ami in Bussum. Voorafgaand aan de clubavond eten we gezamenlijk in Bel Ami, waarbij gemiddeld zo’n 10 clubleden aanschuiven.