The Bridge2Hope (2019-2021)

  • Club Bussum

Club Bussum

The Bridge2HopeStichting Bridge2hope zet zich in om mensen weer grip op hun leven te laten krijgen

Stichting Bridge2hope zet zich in om mensen, meestal vrouwen, weer grip op hun leven te laten krijgen. Deze vrouwen, die op zoek waren naar een betere toekomst, zijn slachtoffer geworden van mensenhandelaren en vaak in de sex-industrie beland. Deze slachtoffers bestaan niet op papier, en in een uitzichtloze situatie beland. The Bridge2hope biedt hen een beroepsopleiding of psychische en/of juridische hulp en daarmee een uitweg uit hun nauwelijks te doorbreken situatie.

Gedurende oktober 2019 tot en met oktober 2021 hebben wij ons ingezet om geld in te zamelen voor deze bijzondere organisatie.

Lees hier meer over The Bridge2Hope.

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.