“Movie and More” wordt “Voice and More”

03-11-2020

“Movie and More” wordt “Voice and More”

  Soroptimist Club Ede organiseert jaarlijks “Movie and More”, een filmavond in Cinemec om geld in te zamelen voor onze projecten. In de afgelopen 13 edities hebben we meer dan € 180.000,- bijeengebracht voor diverse projecten, met altijd bijzondere en actuele films

  Vanwege de covid-pandemie is de editie van 31 maart 2020 verplaatst naar 24 november 2020

  Voor deze 14e editie zouden zoals gebruikelijk meer dan 500 bezoekers de film bezoeken, met Kibeho Embroideries in Rwanda als goed doel. Ook is al ruim de helft van de beschikbare buffetkaartjes verkocht en hebben tal van sponsors hun bijdrage geleverd in geld of in de vorm van loterijprijzen. Deze inspanningen gaan gelukkig niet verloren, dankzij het uitstel naar een datum in het najaar. Helaas zal echter geen film vertoond gaan worden, door de covid-pandemie is dit niet mogelijk. Wij danken Pathé voor de jarenlange samenwerking en hopen volgend jaar weer verder te gaan met Movie and More in Pathé.

  Maar… als vervanging organiseren we een  geweldig online event: Voice and More. En zo kunnen de armste vrouwen van Kibeho alsnog de steun vanuit Ede krijgen voor hun borduurproject en daarmee hun economische zelfstandigheid vergroten. Zie verder onze  Flyer Voice and More (1,7 MB)

  Niet aansluiten bij het online event?

  Je kunt ons project ook op een andere wijze steunen, door een bedrag over te maken naar ons rekeningnummer, IBAN: NL29 ABNA 0470 9767 48 , t.n.v. Soroptimist Club Ede en onder vermelding van Kibeho Embroideries. Dat waarderen wij uiteraard zeer.

  Sponsoring door bedrijven

  Ook bedrijven zijn belangrijk voor het slagen van ons event. In de afgelopen jaren hebben vele bedrijven Movie and More gesteund. Wij zijn blij met ale sponsoren dit jaar, met speciale vermelding van Van Veen Advocaten als hoofdsponsor.