Stichting La Valeur in Ede (2014)

  • Club Ede

Ede

Stichting La Valeur in Ede (2014)Stichting La Valeur in Ede (2014)

Stichting La Valeur is een nieuw modelabel in de gemeente Ede. De stichting heeft ten doel: het uitbrengen van een eigen modelabel onder de naam La Valeur; het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap door vrouwen werkervaring op te laten doen door hen een vak te leren; het samenbrengen van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen in kennis en kunde, creativiteit, exclusiviteit, enthousiasme, ambacht en ontwerp en het vervaardigen van producten uit tweedehands materialen.


Opbrengst Fundraising (Movie and More): € 12.374

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.