16 september 2023 ‘Lekker Nazomeren’

13-06-2023

  Op zaterdag 16 september 2023 organiseert Soroptimistclub Goeree-Overflakkee weer een muzikaal evenement in de tuin van De Overkant in Ouddorp.

  Er is een kraam met zoete en hartige lekkernijen (alles huisgemaakt!). Maar ook een nachobar en een burgerbar, stel hier je eigen nacho’s of hamburger samen. We schenken een lekker drankje en er is een ‘virgin’ cocktailbar; een ruime keuze uit verrassende alcoholvrije cocktails. Ook voor vegetariërs is er ruime keuze.

  Een afwisselend programma met talent van ons eiland Goeree-Overflakkee.  Met onder andere:

  Miss Clementine: de Nederlandse zangeres Clementine groeide op als kapiteins dochter. Als haar vader thuis kwam na zijn lange reizen werd dit uitbundig gevierd met zijn lievelingsmuziek van Iers karakter. Daarnaast hebben water, natuur en vrijheid ook een grote rol gespeeld in haar jeugd en juist dat samen verklaart haar speciale band met de Keltische cultuur en Ierse folkmuziek.

  Duo Voci: in eerdere edities van “Lekker Nazomeren’ wist Duo Voci de aanwezigen te ontroeren maar ook op de dansvloer te krijgen met hun afwisselende repertoire van (licht) klassiek tot disco classics en veel daar tussenin.

  Met de opbrengst van ons ‘Lekker Nazomeren’ festival steunen wij Stichting Fier, het landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

  Aanmelden kan via deze link: 

   

  Lekker Nazomeren 15.00 – 19.00 uur

  Adres: de Overkant, Dijkstelweg 33, Ouddorp