Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Hattem-Epe “SHE”

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Hattem-Epe “SHE”

Elke president kan haar eigen thema kiezen. De keuze van Angelique blijft : AAA – Awareness-Avocacy-Action.

Ieder lid kan haar eigen specialiteit en kwaliteit inbrengen om elkaar te ondersteunen en te inspireren. En zich zo gezamenlijk inzetten voor de doelstellingen van het Soroptimisme.

Ons profiel

Soroptimistclub Hattem – Epe “SHE” is opgericht op 12 september 1998. Het charter werd uitgereikt door Meeri Palosaari uit Finland. De club telt momenteel 22 leden met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden. Ieder lid kan haar eigen specialiteit en kwaliteit inbrengen om elkaar te ondersteunen en te inspireren. En zich zo gezamenlijk inzetten voor de doelstellingen van het Soroptimisme.

Op de woensdag avonden dat we bij elkaar komen eten we met elkaar, bespreken we acties, bezoeken we een bedrijf of wordt er samen een interessante film of documentaire bekeken. Meerdere keren per jaar zijn er haardavonden waar elke gastvrouw vier of vijf leden thuis ontvangt. De club heeft sinds 2001 een Friendshiplink met SI club Potsdam (DE).

Bestuur 2022-2023
Angelique Veldhuis –
President
Daniëlle Hörck – Secretaris
Adee Schoon – Penningmeester

Volg ons op Facebook en Instagram en Twitter

Nieuws

Donaties afgelopen jaren

In 2020 konden wij als club € 1000.- overmaken naar de Sheltersuit Foundation Enschede. We hebben hiervoor gekozen omdat deze organisatie direct onderdak biedt aan mensen die dakloos zijn. Ook zien wij de missie van Sheltersuit: ‘people helping people’ als onderdeel van ons gedachtegoed.

Op zaterdag 24 augustus 2019 organiseerde club Hattem – Epe een Tuinfestival.
Deze bracht maar liefst € 5500.- op voor het project “Food for Life” in Ghana.
Meer info: Vrienden van Bawku.

SHE doneerde in 2019 € 4020.-.aan Stichting Ayuda Maya. Deze Stichting zet zich al jaren in om dorpen in Guatemala schoon water en dus betere leefomstandigheden te bieden.

Meer informatie Stichting Ayuda Maya.