Cheque in ontvangstname door Joris Koch en Ineke de Geer (Rhotia Valley ...(1).jpg

Project
2014-2015 stond in het teken van Rhotia Valley Children's Home. We zetten ons in om schoolgeld voor de middelbare scholieren van het Childrens Home bij elkaar te brengen. Met diverse kleine acties hebben we ruim 3000 euro verzameld.

Op 7 november 2014 hebben we met een grote benefiet avond  in het Beekdal Lyceum te Arnhem: Talks4Tanzania, met inspirerende vertellingen in TED stijl en een Afrikaanse markt ruim 10.000 euro ingezameld.

Met de bijdrage van het Algemeen Fonds en nog wat andere bijdragen uit o.a. wijnverkoop en Koningsdagmarkt hebben we het project afgesloten met bijna 16.000 euro. Dat betekent dat het voortgezet onderwijs voor de kinderen van Rhotia Valley voor 4 jaar is gewaarborgd.

€ 10.000 maakt 3 jaar voortgezet onderwijs mogelijk voor de kinderen van Rhotia Valley

9 november 2014 - Talks4Tanzania, een fundrasing event georganiseerd door Soroptimistclub Arnhem-Oost, heeft afgelopen vrijdag 7 november € 10.000 opgeleverd voor Rhotia Valley Children's Home.

image003(1).png

Op het event van 7 november jl vertelden 4 bevlogen sprekers hun inspirerende verhaal: Alex van Hooff, Estée Strooker, Dave Blank en Annemarie van Gaal. Een toepasselijke  locatie: het Beekdal Lyceum Arnhem. De vertellingen werden afgewisseld door optredens van de musici Maaike Thissen en Michiel Schotanus. Verder konden bezoekers zich vergapen aan fraaie spullen op de Afrikaanse markt en was er een loterij met aantrekkelijke prijzen. De belangstelling voor dit event was groot. Er waren 225 kaarten verkocht en daarmee was het uitverkocht. Tientallen sponsoren, de honderden bezoekers en alle vrijwilligers zorgden ervoor dat de opbrengst van de kaartverkoop volledig naar het goede doel ging: het voortgezet onderwijs voor 24 kinderen van het Rhotia Valley Children's Home.

Aan het eind van de avond nam Joris Koch, initiatiefnemer van Rhotia Valley Children's Home, samen met bestuurslid Ineke de Geer, de cheque van € 10.000 in ontvangst. Daarmee is voortgezet onderwijs voor de 24 kinderen van het Rhotia Valley Children's Home niet voor 2 jaar, maar zelfs voor 3 jaar, zeker gesteld! 

Pendaeli (l) and Wilhelmina (r) want to be office clerck and engineer(1).jpg

Meer informatie over Rhotia Valley en het soroptimisme vindt u op www.rhotiavalley.com.

Contactadres: arnhemoost@soroptimist.nl