Filteren

Na de realisatie van de “Orange the world”-social sofa in Rhenen, willen we ook een bank in Veenendaal realiseren. Inmiddels is de locatie door de gemeente Veenendaal toegezegd en staan wij in de startblokken om ook deze bank van een heleboel mozaïeksteentjes te voorzien.

Met de social sofa vragen wij extra aandacht om geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen! In Nederland wordt er bijna elke week een vrouw vermoord. In meer dan de helft van deze gevallen blijkt de dader de partner of ex-partner te zijn. Dit komt in alle lagen van de bevolking voor. Voor ons, als Soroptimisten meer dan genoeg reden om extra aandacht te vragen voor dit probleem.

Met de verkoop via onze webwinkel proberen we alle steentjes die nodig zijn voor de bank te verkopen. Draagt u ook een steentje bij? U kunt al een bijdrage leveren vanaf € 5,00. Koop oranje steentjes om de bank te kunnen vullen of koop steentjes voor een handje, een van de bloemblaadjes of steentjes voor het logo van Soroptimist International.

Wilt u op een andere manier, dan via de webwinkel, een financiële bijdrage leveren? Dan kunt u ook een gift storten op NL28ABNA0486465144

Wilt u meer weten over ons project? Blijf op de hoogte via de website of volg ons op facebook en/of instagram

webwinkel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.