Geslaagd event: Voice and More

03-12-2020

Geslaagd event: Voice and More

  Wat een succes! Voice & More heeft op 28 november 2020 dankzij sponsors, gasten, particuliere donateurs en de medewerking van zovelen maar liefst 14.000 euro opgebracht voor het Kibeho Embroideries Project in Rwanda. Soroptimist Club Ede organiseerde een bijzonder online event met Mariska Wessel en bassist Marcel Snijders op het hoofdmenu, maar ook nog verrassende andere onderdelen. En dat allemaal binnen een uur, gewoon vanuit ieders eigen huiskamer. Een goed alternatief nu het vertrouwde Movie and More-concept dit voorjaar vanwege de covid-pandemie niet door kon gaan. Zo kunnen de armste vrouwen van Kibeho alsnog de steun vanuit Ede krijgen voor hun borduurproject en daarmee hun economische zelfstandigheid vergroten.

  Bekijk vooral ook het speciaal vervaardigde filmpje over het Kibeho-project, dat in première ging

  Normaliter organiseert Soroptimist Club Ede jaarlijks “Movie and More”, een filmavond in Cinemec om geld in te zamelen voor onze projecten. In de afgelopen 13 edities hebben we meer dan
  € 180.000,- bijeengebracht voor diverse projecten, met altijd bijzondere en actuele films ; nu gaan we dus al richting de € 200.000.  Niet aan kunnen sluiten bij het online event?

  Je kunt ons project ook op een andere wijze steunen, door een bedrag over te maken naar ons rekeningnummer, IBAN: NL29 ABNA 0470 9767 48 , t.n.v. Soroptimist Club Ede en onder vermelding van Kibeho Embroideries. Dat waarderen wij uiteraard zeer.

  Sponsoring door bedrijven

  Ook bedrijven zijn belangrijk voor het slagen van ons event. In de afgelopen jaren hebben vele bedrijven Movie and More gesteund. Wij zijn blij met alle sponsoren dit jaar, met speciale vermelding van Van Veen Advocaten als hoofdsponsor.