Nieuw bestuur: van Zilver naar Vrijheid

25-10-2021

  Nieuw bestuur:
  van Zilver naar Vrijheid  Van jaarthema ‘Zilver’ naar jaarthema ‘Vrijheid’. En van Ilse Smaling naar Hilma Schaap als president van Soroptimist Club Ede.

  De bestuurswisseling is altijd een bijzonder moment en dit jaar helemaal. Hoe vaak gebeurt het een clubpresident dat ze in een heel jaar maar één keer de gelegenheid had om de voorzittersketting te dragen? Het afgelopen coronajaar heeft Club Ede onder leiding van Ilse veel activiteiten ondernomen online of in kleine gezelschappen. In 2021 vierden we ons 25-jarig jubileum; gelukkig konden we dat nog vieren met een mooie dag in Schoonhoven, met een ‘zilveren randje’.

  En dan komt toch nog snel het moment dat de voorzittersketting en -bel wordt overgedragen en de vertrekkende bestuursleden worden bedankt voor bewezen diensten.

  Komend jaar bestaat het bestuur naast Hilma uit Ellen Dutmer als inkomend clubpresident, Anja Kroodsma als secretaris, Luisa Trindade als penningmeester en Cora Leijdens als inkomend secretaris. Hopelijk zijn er komend jaar genoeg mogelijkheden voor Hilma om de ‘ambtsketting’ te dragen, bijvoorbeeld bij het inaugureren van nieuwe leden en bij ons filmevent Movie & More op 8 maart 2022!