VERJAARDAGSFEEST 61 jaar 23-04-2022

JARIG 61 jaar JARIG 61 jaar 23-04-2022
23-04-2022

JARIG!

Op deze zonovergoten dag, maar met een flinke wind, vierden we onze 61ste clubverjaardag.

Dit deden we met een gezellige lunch en een prachtige toertocht in elektrische wagentjes rond Exloo. De gids van Eko-Tours liet ons de mooiste plekken zien en vertelde boeiend over de geschiedenis van dit natuurgebied. Het was zandhappen af en toe, maar we hebben genoten.

Ook Eko-Tours maakte foto’s van de gezellige tocht in de natuur rondom Exloo ter ere van de 61ste verjaardag van onze club Emmen.
(Helaas konden niet alle leden aanwezig zijn en ontbreken er een tiental sorren op de foto’s.)
Klik voor alle foto’s op “middagexcursie met Hans”.

Eko-Tours heeft 18 nieuwe foto’s toegevoegd aan het album 23 april 2022 – middagexcursie met Hans.    De gids gaat op pad met een groep Soroptimisten bestaande uit 18 dames. Soroptimist International is een wereldwijde organisatie van vrouwen die zich inzet voor de verbetering van de levens en positie van vrouwen en meisjes.
    Het zijn zeer enthousiaste dames en onderweg wordt er dan ook uitbundig gelachen en veel plezier gemaakt. De gids vertelt o.a. over bijzondere bomen in de boswachterij, waaronder twee sequoia’s. Waarop een van de dames uitlegt dat in 1921 de eerste Soroptimisten in Oakland, Californie, hebben kunnen voorkomen dat een sequoiabos in Redwood National Park werd gekapt. Zo werden onderweg wederzijds veel wetenswaardigheden gedeeld. Al met al prachtige excursie op een zonovergoten zaterdagmiddag.