Home

Van harte welkom op de pagina van de Soroptimistclub Westland

Ons profielOnze projectenOns nieuws

Soroptimistclub Westland

Onze club organiseert diverse activiteiten om gelden bijeen te brengen voor grote, maar vooral minder grote projecten in binnen- en buitenland.

Zo organiseren wij onder meer jaarlijks een actie ten bate van het goede doel.

Wij vergaderen elke eerste woensdag van de maand in restaurant Bij 5 in Naaldwijk.

Ons profiel

Soroptimist club Westland is gecharterd in april 1996.
De club heeft meer dan 30 leden met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden. Wij vergaderen elke eerste woensdag van de maand in restaurant Bij 5 in Naaldwijk. In lijn met Soroptimist International zet de club zich in om het welzijn van vrouwen en meisjes via onderwijs en ontwikkeling te bevorderen. De club wil daarbij vooral (vrouwgerichte) projecten die gerelateerd zijn aan de regio Westland ondersteunen. Alle leden hebben hun inbreng in de keuze van deze projecten.


Bestuur 2018-2019:
President: Cindy van Domburg
Secretaris: Elsbeth Prins – Tiegelaar
Penningmeester: Conny Huisman

Nieuws en acties

De opbrengst van ons fiets-en-proef evenement van 9 september 2018 heeft 4250 euro opgebracht voor de Girls Empowerment Foundation.

Uitreiking check aan Edwin Jansen van GPF

In september 2018 was een delegatie van Club Westland te gast bij club Malta voor hun 25ste verjaardag.

Wijn-proef-passeerstation

tijdblokken tussen 17.00-22.00 uur

Met deze vooraankondiging wil Soroptimist Club Westland u laten weten dat er ondanks de Covid-beperkingen toch een aangepaste  proefavond georganiseerd wordt: onze jaarlijkse traditie voor het goede doel, wederom in nauwe samenwerking met Slijterij van Lenteren in Maasdijk.

Geïnspireerd door onder andere de Corona teststraten, de Sinterklaas pitstop-plaatsen en grieppriksluizen, willen wij een sfeervolle proef locatie inrichten, waarbij u in uw auto zittend langs de diverse proeftafels kunt rijden en de diverse smaken kunt proeven.  bestellen en kopen.

Onze gastlocatie is bij Garage van Staalduinen, onder aan de Maasdijk in Maasdijk en met de auto makkelijk bereikbaar. De inschatting is dat deze activiteit u ongeveer 30 minuten van uw tijd zal kosten. Meer gedetailleerde informatie kunt u binnenkort van ons verwachten. Wij hopen op een gezellige opkomst!

Namens Commissie Fund-in.