Daar kunnen we chocola van maken!

Koop chocolade letters en steun ons project 100xtrees4life

Daar kunnen we chocola van maken!

  Feest! Dit jaar vierde Soroptimistclub Leiden haar 90-jarig jubileum samen met het 100-jarig jubileum van Soroptimist International.

  100xTrees4Life is de naam van ons project.

  Voor ons jubileum  gaan we veel bomen planten in Nederland en Ghana voor een groenere en betere toekomst!  Chocoladeletters
  Na een succesvolle chocoladeletter-verkoop van vorig jaar, willen we deze smakelijke actie dit jaar herhalen om nog meer groen in Leiden te kunnen realiseren.

  Je kunt bij ons deze heerlijke chocoladeletters S bestellen, waarvan een deel van de opbrengst naar ons goede doel 100xtrees4Life gaat.

  Hoe leuk is het om je collega’s, kinderen, relaties, of behulpzame buren te verrassen met deze prachtige chocolade traktatie!
  De letters zijn te bestellen in witte, melk, of pure uitvoering. Kosten : € 6,95 per stuk

  Je kunt de bestelling (aantal en smaak) aan Ineke de Graaf doorgeven door voor 19 oktober een mailtje te sturen naar ineke@huidverzorgingsstudio.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je -na betaling aan onze Soroptimistclub Leiden NL51 INGB 0000 158473 o.v.v. Chocoladeletteractie- de letters ruim op tijd voor de Sint zijn komst in je bezit hebt.

  Wil je geen chocoladeletters, maar wel ons project ondersteunen, klik dan op onderstaande button

  Wat doen we in Ghana? Voor het planten van bomen in Ghana werken we  samen met de lokale Soroptimisten en Tree Aid  dit sluit helemaal aan bij onze doelstellingen.

  Ons deel bestaat uit het trainen van de vrouwen als toekomstige groenondernemers en zo een inkomen te verwerven. 

  Hierdoor krijgen de vrouwen perspectief op een betere toekomst. Inmiddels heeft Soroptimist Club Leiden haar bijdrage aan het project Ghana al geleverd (zie foto) en richten we ons nu op onze eigen stad Leiden.

  Uitreiking cheque van 3000 euro unie Soroptimisten

  Wat doen we in Leiden? Wij planten nieuwe bomen bijvoorbeeld op een (school)plein, in een voedselbos of in een tiny forest.  En we zetten ons in voor natuureducatie.  Nog dit jaar planten we onze eerste ecologische verantwoorde boom in het van der Werfpark ter nagedachtenis aan de heldin van het Leidse verzet: Magdalena Moons.