Project in het kader van Corona

Magic care
  • Club Leiden
  • Club Lokale projecten

Leiden

Project in het kader van Corona

 Project in het kader van Corona

Club Leiden heeft als Coronaproject gekozen voor de Stichting Magic Care. Deze stichting werkt aan de motorische of emotionele ontwikkeling van kwetsbare en zieke kinderen door hen te leren goochelen. Omdat fysiek contact vanwege Corona lastig is, wordt nu gewerkt aan digitalisering van het aanbod en daar is geld voor nodig. Zie ook https://magiccare.nl/

Club Leiden heeft dit project bij het Algemeen Fonds ingediend voor een bijdrage van 500 euro uit het gereserveerde geld ten bate van Coronaprojecten. Tot onze grote verrassing ontving de club niet alleen 500 euro, maar ook nog eens één van de twee prijzen van 1000 euro voor het beste Coronaproject. Daarmee staat de teller nu op 2100 euro! 

Hoe kan jij bijdragen?

Ook Soroptimist worden!

Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Producten bestellen in onze shop

Ook als je geen lid bent, kun je onze acties ondersteunen. Draag jij de Soroptimist een warm hart toe? Schenk ons dan een geldbedrag of koop iets uit onze webshop.

Organiseer je eigen event! 

Elke club bepaalt zelf welke projecten zij ondersteunt. Dit kunnen lokale, maar ook landelijke projecten zijn. Jij kunt binnen één van onze clubs met een nieuw voorstel komen.