Welkom!

Club Deventer bestaat uit vakvrouwen die zich willen inzetten voor elkaar en voor anderen. Dit laatste blijkt onder meer uit serviceprojecten waarbij vooral vrouwen en kinderen aandacht krijgen. Alle fondsenwervende activiteiten staan in het teken van de gekozen projecten.

Elf keer per jaar komen we, op of omstreeks de tiende van de maand bij elkaar. Op deze avonden wordt vaak een gastspreker uitgenodigd of houdt een van de leden een werk- of levensverhaal of een werkbezoek op locatie. Daarnaast organiseren we bijna iedere maand een informele activiteit, gaan we samen op stap. Ieder jaar wordt door de jongste leden een buitendag georganiseerd.

adopteer_een_boerin_kenia.jpegAdopteer een boerin

Gesteunde doelen

Wij steunen het project Adopteer een boerin in Kenia. Dit project is onderdeel van de projecten die Mariet Verhoef-Cohen, ‘onze’ Nederlandse Past President van Soroptimist International heeft gekozen voor een ambitieus waterthema: ‘Women, Water & Leadership’ (WWL) in het kader van de 'President's Appeal'. De  projecten steunen vrouwen die worden opgeleid om met kennis, kunde en ervaring leidinggevende rollen op zich te nemen in watermanagement, hun levensstandaard te verbeteren of carrière te maken in een watergerelateerd vak in 5 continenten. Inmiddels zijn er projecten in Kenia, Bulgarije en Maleisië van start gegaan.

Sing It & Bites zondag 29 maart 2020

Minimaal twee keer per jaar houden we een actie om fondsen voor een project van onze club te werven.

Op 29 maart.2020 kan iedereen die wil zingen, een leuke middag hebben. Van 15 uur tot ongeveer 17 uur begeleidt zangcoach Juliette Dumoré de zangworkshop. Na afloop staan er heerlijke hapjes te wachten. Koffie/thee vooraf en het pauzedrankje zijn voor onze rekening, de drankjes na afloop van de workshop zijn voor eigen rekening. Deze middag kost € 25,- met vroegboekkorting (t/m 22 maart) en normale prijs € 30,- (na 22 maart). Wacht niet te lang, want VOL=VOL.

Zondag 2 augustus 2020 staan we natuurlijk weer met een kraam op de Deventer boekenmarkt.

 

 

 

 

 

 

Contactadres: deventer@soroptimist.nl