Orange the World start 2022

25-11-2022

 

  Op 25 november 2022 hebben is eerst in de gemeente IJsselstein, bij het oude gemeentehuis de OtW-vlag in top gehesen door presidente van club Utrecht-Nedersticht Resie Meisters en wethouder Edwin Tas (met bijpassende schoenen!), onder toeziend oog van ambtenaren, clubleden en SenSoren (senior Soroptimisten). De wethouder kreeg het OtW-speldje op zijn revers opgespeld, zodat hij ook na deze dag laat zien dat hij de campagne steunt.

  Daarna is bij het stadskantoor van Nieuwegein de OtW-vlag gehesen door de Nieuwegeinse burgemeester Frans Backhuijs en presidente van club Utrecht Nedersticht Resie Meisters, in aanwezigheid van enkele ambtenaren, wethouder Ellie Eggengoor, clubleden en SenSoren. Ook bij de burgemeester werd zijn kraag ‘opgesierd’ met een OtW-speldje.

  In samenwerking met de gemeenten hebben we zoveel mogelijk aandacht gevraagd voor deze campagne, o.a. op het digitale billboard aan de rand van Nieuwegein. Ook zijn er diverse gebouwen in de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein en Vijfheerenlanden met oranjekleurige lampen uitgelicht.

  En de leden van club Utrecht Nedersticht hebben hebben op de straten in de kernen van de 3 gemeenten met spuitkrijt het logo van OtW gespoten.

  Waar draait het allemaal om? De docu ‘Belaagd‘ werd op 28 november vertoond in het Louis Hartlopercomplex in Utrecht. Er was een avond voor professionals en deze avond was voor alle andere geïnteresseerden. Het was een bijzondere en indrukwekkende avond, waar een aantal clubleden aanwezig was.

  De docu is op 9 dec te zien bij 2Doc en/of op NPO 2.