Kledingbeurs Doesburg 2024

Tweedehands vrouwenkledingwinkel voor één dag

  Op 20 april 2024 opent de tweedehands vrouwenkledingwinkel haar deuren in Loc17 aan de Turfhaven! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar goede doelen.

  Moderne merken naast vintage 

  De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding, wordt georganiseerd door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever. Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren.

  Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel wederom vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een professionele styliste, die iedereen gratis kledingadvies kan geven, is er de mogelijkheid gekochte kleding tegen een kleine vergoeding aan te laten passen door vrouwen van Naaiatelier voor Anderstaligen. Daarnaast is er een tweedehands boeken-hoek.

  Opbrengst naar goed doel  

  De opbrengst van de beurs is dit jaar bestemd om initiatieven in de regio die dat nodig hebben, financieel gesteund worden. Dit jaar is dit Tas voor de Toekomst. Kinderen in Doetinchem en omgeving die gevlucht zijn of leven in armoede een vliegende schoolstart te geven.

  U bent van harte welkom op zaterdag 20 april van 10.00 tot 16.00 uur bij Loc17, Turfhaven 1, Doesburg. Parkeren op de Turfhaven is gratis.  Delen op social-media: