SorAcademy

Welkom bij de SorAcademy

Hét platform met aanbod voor leren en ontwikkelen. De plek waar jij nieuwe inzichten en kennis opdoet op het terrein van:

Het aanbod bestaat uit een diversiteit aan trainingen, workshops, webinars en tutorials. Op dit moment is het aanbod allemaal online.

Als eerste openbaar aanbod hebben we in de categorie ‘Maatschappelijke thema’s’ een huiskamer interview over huiselijk geweld. Toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Leden hebben (na inloggen) onbeperkt en gratis toegang tot al het videomateriaal.

En we bouwen door aan nieuw aanbod, want dit platform zal blijven groeien! En we hebben elk jaar in februari een SorAcademy maand met een uitgebreid aanbod waar leden aan mee kunnen doen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Persoonlijke ontwikkeling sta jij centraal. Het aanbod is gericht op jouw persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. Van verandermanagement tot ondernemerschap, van leiderschap tot mentoring.

Maatschappelijke thema’s

Het aanbod aan maatschappelijke thema’s komt voort uit onze missie of sluit aan bij de actualiteit. Duurzaamheid, diversiteit, het vrouwenhart en de generation-gap is een greep uit de thema’s.

Clubleren

In deze categorie vind je alles voor jouw club en voor de specifieke functies. Variërend van tips voor ledenwerving tot specifieke trainingen voor bestuursfuncties, de PPI – er of de webmaster.

Contact

Heb je wensen, vragen of juist ideeën voor een aanbod in onze SorAcademy? Stuur dan een mail naar SorAcademy@soroptimist.nl

We horen graag van je!

Delen op social-media: