Open Avond SoroptimistClub Ede 18 juni

Open Avond SoroptimistClub Ede 18 juni

  #GebruikJeStem ben je rond de Europese verkiezingen vast veel tegengekomen. Maar weet je dat je als Soroptimist je stem zelfs gebruikt om invloed uit te oefenen bij de Verenigde Naties?
  Dat – en nog veel meer – vertellen we je graag bij een open avond voor vrouwen uit de gemeente Ede.
  Dinsdag 18 juni nodigen we je van harte uit om om 20 uur langs te komen bij Café MAEV aan het Maandereind. Koffie/thee en iets lekkers bieden we aan. Een aantal clubleden wil dan graag iets vertellen wat het lidmaatschap van Soroptimist Club Ede inhoudt.
  Maar we zijn natuurlijk vooral ook geïnteresseerd in wat jij zoekt in een vrouwennetwerk met verschillende generaties en werkkringen.
  Weet dat we druk bezig zijn met een ‘verjongingskuur’, om de continuïteit en de diversiteit in onze club te waarborgen. We hebben leden van eind twintig tot begin tachtig en alles wat daar tussenin zit. We zoeken nu vooral vrouwen die zich nog volop ontwikkelen in hun loopbaan. Jaarlijks organiseren we het bekende filmevent  Movie and More in Pathé en vrijwel maandelijks interessante avondbijeenkomsten in Cultura.
  Meer verklappen we nu even niet. Wil je meer weten, meld je dan via ede@soroptimist.nl aan, of stuur even een bericht via onze socials. In verband met de planning en de locatie willen we wel graag uiterlijk 14 juni weten wie er komt.


  Delen op social-media: