Berkenrode tuinconcert

BERKENRODE TUINCONCERT – Soroptimisten en Rotary samen in actie voor de CLASSIC EXPRESS

  Samen met Rotaryclub Haarlem-Oost organiseert Soroptimistclub Haarlem-Kennemerland jaarlijks het Berkenrode tuinconcert. De opbrengst gaat naar de Classic Express, een unieke rijdende concertzaal die kinderen laat kennismaken met muziek en hen stimuleert zelf muziek te maken. Aan boord van de Classic Express spelen prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, jonge helden (al vanaf 12 jaar!) waarmee ieder kind zich wil identificeren. Met honderden concerten per jaar – ongesubsidieerd! – zullen eind dit 100.000 kinderen zijn bereikt. De Classic Express werd bekroond met de NPO Radio 4 Prijs.  Jong klassiek talent op unieke locatie in Heemstede 

  De prachtige tuin van landgoed Berkenrode in Heemstede vormt op zondag 28 augustus 2022 het decor voor een tuinconcert door winnaars van het Prinses Christina Concours. Kom genieten van dit jonge talent, de prachtige omgeving en een gezellige Italiaanse maaltijd. 

  Nieuw dit jaar: Italiaanse maaltijd 

  We besluiten het concert dit jaar voor het eerst met een Italiaanse maaltijd. Vier de laatste dag van de zomervakantie met z’n allen op Berkenrode en schrijf je in! Let op: er is een beperkt aantal plekken. 

  Kinderen maken op Berkenrode op een ongedwongen manier kennis met klassieke muziek. Daarom is de toegang tot en met 16 jaar gratis. Voor de allerkleinsten is er een gezellige kinderhoek. 

  De opbrengst van het concert komt ook dit jaar ten goede aan de Classic Express. Deze uitschuifbare muziektrailer bezoekt scholen in heel Nederland. Jonge musici nemen de kinderen moeiteloos mee in de muziek. Zo zijn al meer dan 130.000 kinderen in een compleet andere wereld gestapt, waarmee ze anders misschien nooit kennis gemaakt zouden hebben. 

  Wanneer ? Zondag 28 augustus 

  Hoe laat ? Entree vanaf 14.00 uur, aanvang 15.00 uur 

  Waar ? Heerlijkheid Berkenrode: Herenweg 131, Heemstede 

  Prijs concert: € 25,- (inclusief welkomstdrankje, kinderen t/m 16 jaar gratis) Prijs maaltijd: € 15,- (kinderen t/m 12 jaar € 10,-) 

  Meer informatie & route: www.berkenrodetuinconcert.nl 

  Tickets:

  Delen op social-media: