Contactpersonendag MMF

Contactpersonendag MMF

  Wat fijn, we kunnen weer bij elkaar komen! Onze geplande dag met contactpersonen van het Marie Muntendam Fonds (MMF) gaat door op zaterdag 25 september 2021. Wij komen samen in Ede.  Beste contactpersonen van het Marie Muntendam Fonds (MMF),

  Zoals beloofd een bericht over onze bijeenkomst van 25 september 2021. Het ziet ernaar uit dat de bijeenkomst volgens de RIVM-regels door kan gaan. Wij zijn daar heel blij mee, omdat we er behoefte aan hebben elkaar weer te ontmoeten.

  Op zaterdag 25 september 2021, nodigen wij alle contactpersonen van het MMF uit voor een informatieve, inspirerende bijeenkomst van 10.30 uur tot 14.00 uur in het zalencentrum
  de ReeHorst te Ede, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede.

  Vanaf 10.30 uur is de zaal open en staat de koffie en thee klaar, om 11.00 uur start de bijeenkomst met een presentatie en werkvorm rondom het thema diversiteit en inclusiviteit. Om 13.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

   “Diversiteit en Inclusiviteit”

  Leila Prnjavorac, Presentator, dagvoorzitter, spreker, trainer, projectcoördinator en Vrijheid Ambassadeur en Hagenaar van het Jaar, is onze spreekster op 25 september. Zij zal met en voor ons spreken over diversiteit en inclusiviteit. Wat houdt het in? Hebben wij een blinde vlek? Hoe kunnen we deze vinden en belangrijker wat kunnen wij zelf doen? Zeker is dat het een inspirerende en wellicht confronterende ochtend zal zijn! Wij zijn enorm blij dat Leila onze bijeenkomst wil komen verrijken met haar bijdrage!

  Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen aan mariemuntendamfonds@soroptimist.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 augustus 2021.

  Indien er bijzonderheden of dieetwensen zijn, dan kun je dit bij je aanmelding vermelden. Bij verhindering van de contactpersoon MMF, is een plaatsvervanger van harte welkom.

  We vragen een bijdrage per persoon van €10,- voor de vergaderingen (incl. lunch). Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL63ABNA0494454695 ovv MMF 2021 en je naam.

  Na de ontvangst van jouw aanmelding krijg je een bevestiging. Let op: er is plaats voor 50 personen, dus vol is vol!

  Heel graag tot ziens op 25 september!

  Met vriendelijke groeten,

  Krista den Hertog-Heins
  Voorzitter bestuur MMF

  NB Praktische informatie:
  Per trein te bereiken: via station Ede-Wageningen, de ReeHorst is 250 m vanaf het station.
  Per auto te bereiken: parkeren op eigen terrein, parkeermunten zijn gratis af te halen bij de receptie.
  Telnr: de ReeHorst 0318 750300; e-mail: info@reehorst.nl

  Delen op social-media: