Soroptimisttulp en andere bollen nu weer te bestellen

Bloembollenactie 2021
De brochure met het bollenaanbod van dit jaar is klaar! Heb je hem nog niet gezien? Vraag hem dan aan op soroptimistbulbs@outlook.com of klik op de knop hieronder.

   De ‘Soroptimist’ tulp!
  De ‘Soroptimist’ tulp is speciaal gekweekt door kwekerij Rita van der Zalm t.g.v. de oprichting van Club Lisse-Bollenstreek. Het visitekaartje van deze club en eigenlijk van alle Nederlandse Soroptimisten!

  Tomaatrood met geel hart; hoogte: 35 cm; bloeitijd: april; planttijd: herfst. Het is een verwilderingstulp, die je in de grond kunt laten zitten.

  Ook op de Keukenhof was de Soroptimisttulp te zien.

  Bloeiende bollen in Soroptimistkleuren

  Elk jaar wordt er een bloemrijke bollenmix samengesteld in de Soroptimistkleuren blauw en geel. Dit jaar zitten er maar liefst 60 bollen in één verpakking: Narcis ‘Topolino’, Tulipa clusiana chrysantha, Crocus ‘Ruby Giant’, Narcis ‘Baby Moon’, Chionodoxa forbesii, en Ipheion ‘Wisley Blue’. De mix is zo samengesteld dat er opeenvolgende bloei is van februari tot mei!

  Tulipa ‘Shogun’: meerdere bloemen uit één bol!

  Orange the World: Tulipa ‘Shogun’

  * 30 cm hoog * zacht oranje * bloeitijd april

  Is ze niet bijzonder, de Shogun-tulp? Er komen meerdere bloemen op één steel uit een bol! Laat de bollen vooral in de grond, dan komen ze elk jaar met meer terug!

  Bespaar verzendkosten

  De bestelde bollen worden door onze kweker verpakt en thuisgestuurd met bijgevoegde factuur. De verzendkosten zijn € 6,50 per pakket voor bestellingen vanaf € 25. Onder dit bedrag wordt € 5 extra berekend voor verpakkings- en handelingskosten. Tip: verzamel bestellingen per club, dat bespaart kosten!

  Kant-en-klaar in een bollenmand of pot

  Het is mogelijk om de bollenmix kant-en-klaar geplant in een mand of (antraciet kunststof) pot met violen te kopen (de bolletjes groeien er vanaf februari vrolijk tussendoor).

  Bestelde bollenmanden kunnen niet verstuurd worden, maar kunnen worden opgehaald op onze Bollenactiedag op 16 oktober bij De Veense Bukker in Roelofarendsveen. 

  Speciaal ter gelegenheid van ‘Orange the World’ zijn er gevulde manden/potten met oranje violen bovenop te bestellen!

  De opbrengst van de bollenactie gaat dit jaar naar Orange the World, Trees4Life, Because We Carry en vrouwenvakschool Satang Jabang in Kafountine, Senegal.

  Meer informatie is op te vragen via: Soroptimistbulbs@outlook.com

  Delen op social-media: