Orange the World update augustus 2021

16-08-2021

Update Orange the World augustus 2021

Ik ben #Medestander. Jij ook?

  Aanmeldingen door gemeenten en provincies voor deelname aan OtW2021 komen gestaag binnen en worden ingetekend op de landkaart. Mocht je gemeente er nog niet bij staan moedig ze dan aan mee te doen en dat bij UNWomen bekend te maken, dan kunnen we ze toevoegen.  Bij veel clubs zijn de eerste plannen gesmeed en contacten gelegd. Midden juli is een informatiebrief gestuurd aan gemeenten en provincies die zich hebben opgegeven. Het lukte in verband met vakanties niet meer om de brief aan de gemeenten om te vormen tot een brief aan clubs. De informatie is er niet anders om en is hier te vinden. In de komende weken volgt een aparte update voor de clubs.

  Langzaamaan wordt ook de drive voor clubs van steeds meer informatie voorzien, dus neem vooral een kijkje. Je kunt je ook al laten inspireren tot actie door kennis te nemen van de informatie, of door al vast de pledge zelf te ondertekenen.
  Het zou mooi zijn als gemeenten al besloten hebben om aan de slag te gaan met de #medestander pledge, maar wellicht hebben ze nog een beetje hulp van jullie nodig? B&W van Breda heeft zich al laten portretteren.

  Op 22 september om 19:30 uur organiseren UNWomen, Zonta en Soroptimisten weer een informatieve en interactieve webinar. Nadere informatie volgt en zal tevens worden gepubliceerd in de Unie agenda.


  Delen op social-media: