Actie Coronatulpen voor Vrouwencentrum Kikori van www.khuska.nl

Op 25 en 26 maart 2021 leverden we maar liefst 887 pakken van 50 tulpen (=44.350 tulpen) af bij onze kopers. Verkoop is gedaan door onze leden en de leden van Rotaryclub Doorwerth en Rotaryclub Oosterbeek Kabeljauw. De opbrengst is voor het vrouwenhuis Kikori3.195 euro. Daarnaast is er ook nog een bedrag naar de goede doelen van de Rotaryclubs gegaan. We kijken terug op een goed gecoördineerde en zeer succesvolle actie die door inzet van alle leden zeer geslaagd is! Geweldige actie waarmee we heel veel mensen blij hebben kunnen maken! Zie voor meer informatie over het vrouwenhuis in Kikory http://http://www.khuska.nl/  

Op 25 en 26 maart 2021 leverden we maar liefst 887 pakken van 50 tulpen (=44.350 tulpen) af bij onze kopers. Verkoop is gedaan door onze leden en de leden van Rotaryclub Doorwerth en Rotaryclub Oosterbeek Kabeljauw. De opbrengst is voor het vrouwenhuis Kikori3.195 euro. Daarnaast is er ook nog een bedrag naar de goede doelen van de Rotaryclubs gegaan.

We kijken terug op een goed gecoördineerde en zeer succesvolle actie die door inzet van alle leden zeer geslaagd is! Geweldige actie waarmee we heel veel mensen blij hebben kunnen maken!

Zie voor meer informatie over het vrouwenhuis in Kikory http://http://www.khuska.nl/

 

  • Club Arnhem