En intussen bij SI en SIE….. oktober 2021

17-10-2021

En intussen bij SI en SIE….. oktober 2021

    Tijdens de viering van 100 jaar Soroptimisme door SIE begin oktober, werden de Best Practise Awards bekend gemaakt voor projecten in diverse categorieën.



    Mooi dat de Orange the World “HELP MELDEN” campagne van 2020 in de vorm van het graffiti spuiten, in de prijzen viel. Via social media is daaraan veel aandacht besteed. Zo laten we als Soroptimisten zien waar we voor staan. En dat is nu net ook het doel van het invullen van Programme Focus Reports (PFR’s) en uitreiken van Awards.

    Ook in Nederland reiken we jaarlijks Best Practise Awards uit. Dat deden we tot op heden tijdens de Inspirada, bijna een jaar na afsluiting van het voorgaande clubjaar. Het bestuur heeft, op advies van de regiocoördinatoren, besloten om de uitreiking te verplaatsen naar de wintervergadering. Dan ligt de activiteit nog vers in het geheugen. Bovendien concentreren we daarmee een aantal administratieve handelingen in één periode. De jaarafsluiting door het bestuur en de PPI-er gaat dan samen met het invullen van de jaar enquête (vóór 1 november), het invullen van PFR’s voor alle afgesloten activiteiten en het aanvragen van een Best Practise Award. Het formulier voor de aanvraag van een award vind je hier. Deadline voor aanvraag is 20 december.

    Oktober is de maand van de bestuurswisseling. Feestelijk, maar ook een periode waarin een aantal administratieve handelingen moeten worden verricht. SIE vraagt van de Unie om een overzicht van uitgevoerde activiteiten en de impact daarvan. Dat kunnen we niet zonder jullie inbreng. Daarom hebben zijn inmiddels alle clubs weer gevraagd om de jaarlijkse enquête in te vullen. Nog niet gedaan? Dan wordt het tijd, want we hebben ze vóór 1 november nodig.
    Tip: Combineer de invulling van de enquête, die nu ook opgeslagen kan worden, met het invullen van PFR’s én het aanvragen van een Best Practise Award. Zo sla je meerdere vliegen in één klap en laat je anderen zien wat we als Soroptimisten doen en in beweging zetten.

    Delen op social-media: