Online Raad van Afgevaardigden

Online Raad van Afgevaardigden

   

  30-1-2023 in plaats van 16-2-2023, 19:00 uur

  Voor leden: klik hier voor meer informatie, de documenten en de link om deel te nemen.

  En klik hier voor het nieuwsbericht over het verplaatsten van de RvA naar 30 januari 2023  Aanmelden

  Controleer of je als afgevaardigde in de ledendatabase staat, kan je zien zodra je op besloten deel bent ingelogd. Je secretaris kan controleren of de geldigheidsdata goed staan.
  Dit moet uiterlijk 29 januari goed in de ledendatabase staan omdat de benodigde rechten ‘s nachts worden verwerkt.

  Onder de nieuwe statuten sprake is van 2 afgevaardigden per club en niet meer 1 namens club en 1 namens bestuur.
  Per persoon kan je maar 1x stemmen. Je kan wel meerdere leden in 1 keer aanmelden, maar vermeld dan verschillende namen en per lid wel of geen afgevaardigde.

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar

  Vragen

  Vragen van clubs over de stukken worden zoveel mogelijk voorafgaand aan de vergadering beantwoord tijdens de speciale online vragenuren die het Uniebestuur hiervoor organiseert (zie agenda op de website). Deze worden ook opgenomen en op de site gezet voor clubs die niet aanwezig konden zijn. Eventueel kunnen vragen van clubs ook via de mail gestuurd worden tot uiterlijk 25 januari 2023 naar bestuurssecretaris@soroptimist.nl of naar algemeenfonds@soroptimist.nl als het vragen voor het Algemeen Fonds zijn. Alle binnengekomen vragen zullen tijdens de online vragenuren beantwoord worden.

  Delen op social-media: