Webinar Orange the World 2023 voor clubs en partnerorganisaties

Webinar Orange the World 2023 voor clubs en partnerorganisaties

Inspiratie voor lokale en regionale actie

  Datum: 19 september
  Tijd: 19.30 tot 21.30

  Link: https://us02web.zoom.us/j/9212625575  Steeds meer mensen spannen zich jaarlijks in op regionaal en lokaal niveau om de Orange the World campagne tot een groot succes te maken. En steeds meer organisaties sluiten zich aan als samenwerkingspartners, zodat onze beweging gestaag groeit.

  Zoals inmiddels traditioneel is organiseren we half september een webinar voor clubs en partnerorganisaties, om alle laatste informatie over de komende campagne te delen en elkaar te inspireren met plannen voor acties.

  De webinar is van 19.30 tot 21.30. Het eerste uur zal besteed worden aan informatie over de campagne, de nieuwe materialen die iedereen kan gebruiken, informatie over het geweldige project op Aruba dat we dit jaar steunen (met hopelijk een gastspreker uit het land zelf), een aanmoediging van onze nationaal ambassadeur Olcay, en uiteraard beantwoorden we zoveel mogelijk vragen.

  In het tweede uur zullen we in break-out rooms per provincie uitwisselen over mooie initiatieven en ideeën om onze campagne nóg breder onder de aandacht te brengen. Ook kan gesproken worden over lokale en regionale mogelijkheden voor samenwerking, en worden clubs en organisaties uitgenodigd om kort te pitchen over hun plannen.

  Alle leden van de Unie van Soroptimistclubs, Zonta, VVAO, Inner Wheel, YWCA en de afdelingen van Veilig Thuis zijn van harte uitgenodigd om vanaf 19.20 in te loggen op bovenstaande link. Er passen 100 mensen in de Zoom, vol is vol!

  Open hier deze uitnodiging in Word

  Delen op social-media: