Carla Atzema Soroptimistprijs, feestelijke prijsuitreiking op 7 april 2022

15-10-2021

Carla Atzema Soroptimistprijs, feestelijke prijsuitreiking op 7 april 2022

  Er worden al wat publicaties ingediend maar we verwachten er nog heel veel. Dus blijf je favoriete journalisten/columnisten/podcastmakers/film- en documentairemakers/auteurs bestoken met informatie over de prijs. Verwijs ze daarbij naar onze website.  Ondertussen wij al bezig met de eerste voorbereidingen van de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 7 april 2022. Aanvang 20:00 uur Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
  De avond wordt feestelijk aangekleed met muziek en interessante sprekers, waaronder de prijswinnaars van vorig jaar. Daarnaast komen er journalisten uit Nederland en België naar de avond. En uiteraard onze jury onder voorzitterschap van Simone Weimans.
  Wil je bij deze feestelijke prijsuitreiking aanwezig zijn? Spreek alvast af met een paar clubgenoten, vriend(inn)en of relaties om samen een groepskaart voor 6 personen te kopen. De kosten daarvan zijn €25,- per persoon, €150 per groep van zes dus.
  Groepskaarten zijn op 6 november te koop bij de werkconferentie.
  Vanaf 7 november kun je ook groepskaarten aanvragen via het emailadres CASprijs@soroptimist.nl Wees er snel bij, wie het eerst komt, het eerst maalt.

  Verder zoeken wij nog sponsors voor de prijsuitreiking. Wil je jouw (bedrijfs)naam verbinden aan dit feestelijke evenement? Wil jij exposure in de zaal, en met een advertentie in ons blad De Soroptimist? En uiteraard op alle social media-kanalen? Kijk hieronder voor mogelijkheden of neem contact met de werkgroep via CASprijs@soroptimist.nl om de mogelijkheden te bespreken.

  Delen op social-media: