Maart update over het jubileumproject 100xTrees4Life

23-03-2021

Een update over het jubileumproject 100xTrees4Life

De eerste club is al in actie gekomen! Club De Eemsmond heeft ter ere van haar 50-jarige jubileum 3 bomen geplant op markante locaties. Lees meer over deze Best Practice: hoe deden zij dat?
Deze club bijt ook de spits af met hun verhaal  over de plantactie op de projectpagina.  Weten hoe jouw club ook haar plantactie, of fundraisingactie kan melden op de projectpagina?  Dat kun je lezen in de Veel gestelde Vragen onder het kopje ‘hoe meld ik een actie aan’.

  Op de Utrechtse Heuvelrug gingen de spades in de grond voor een voedselbos/permacultuur tuin. Het verhaal van Hanneke en Joyce kun je hier lezen.

  Het eerste webinar over het jubileumproject op 3 maart was een groot succes. Heb je het gemist of wil je het terugkijken? In de toolkit op de projectpagina kun je onder het kopje ‘webinar’ de video-opname helemaal terugkijken. In diezelfde toolkit vind je ook handvatten hoe je het als club kunt aanpakken, waar je rekening mee moet houden. En ook een presentatie voor in je club.
  Een tweede webinar staat al gepland: op 21 april. De link vind je in de agenda op de website. Daarin gaan we onder andere in op
  – de werkwijze van partnerorganisatie Tree Aid
  – het beschikbare materiaal in de Toolkit
  – jullie vragen. Heb je vragen? Stuur die dan NU alvast naar 100jaar@soroptimist.nl zodat we het op 21 april nog concreter kunnen maken.

  Presentatie in je club?  

  Op verzoek komen we graag langs, fysiek of digitaal op een clubavond om vragen te beantwoorden of meer te vertellen. Juist over het Nederlandse deel, of specifiek over de vrouwen in Mali en de werkwijze van onze partnerorganisatie Tree Aid.  Mail naar 100jaar@soroptimist.nl  

  Delen op social-media: