En intussen bij Soroptimist International of Europe

22-08-2021

En intussen bij Soroptimist International of Europe (SIE)

 

  Alle Soroptimisten zijn uitgenodigd om op 17 en 18 september deel te nemen aan een door SIE georganiseerd online event dat het einde van een ongewoon biennium markeert. Op facebook wordt regelmatig informatie over het event geplaatst, zo is aangegeven. Een mooie kans om op een luchtige manier kennis te maken met andere Soroptimisten en met wat hen bezig houdt.  Viering 100 jaar SI  

  Ongetwijfeld zal door SIE tijdens genoemd event ook aandacht besteed worden aan het feit dat SI 100 jaar bestaat. SI zelf heeft daarvoor een online verjaardagsfeest gepland, en wel van 1 tot 3 oktober. Opgeven daarvoor kan nog steeds! Klik hier.
  Omdat we niet allemaal in dezelfde tijdzone leven en om vast warm te lopen is het plan opgevat om in de 10 dagen voorafgaand aan dit event clubs te vragen de kaarsenceremonie te houden en daarbij een wens uit te spreken voor SI, de Federatie, de Unie en je club. Maak een foto van de ceremonie, en post de foto op social media voorzien van een tekst als: 
  “Soroptimist Internationaal viert 100 jaar actie voor gender gelijkheid en vrouwenrechten”
  of
  “72.000 Soroptimisten wereldwijd vieren onze 100ste verjaardag en steken een kaars aan voor een schitterende toekomst voor alle vrouwen en meisjes”
  of
  “SI club X feliciteert Soroptimist International met haar 100ste verjaardag en steekt een kaars aan voor een schitterende toekomst voor alle vrouwen en meisjes wereldwijd”
  of
  natuurlijk je eigen tekst.

  Vergeet vooral niet een verwijzing naar  www.100.soroptimistinternational.org op te nemen en als je twittert: @SoroptiTweet, #Soroptimist100 en #NLSoroptimist.
  Dan worden we vanaf 21 september, de internationale dag van de Vrede, wellicht trending!

  Klik hier voor meer informatie en overzicht van deelname.

  Delen op social-media: