Geweldige opkomst van leden bij webinar 100xTrees4Life!

04-03-2021

Geweldige opkomst van leden bij webinar 100xTrees4Life!

  Op 3 maart vond het eerste webinar plaats van het gezamenlijke project 100xTrees4Life ter ere van het 100-jarig bestaan van het Soroptimisme. 100 leden waren bijeen en bekeken de film, luisterden naar de presentaties en stelden vragen. Dit belooft een goede kans van slagen voor het project!  De aanwezigen stelden kritische en inhoudelijke vragen die onze zogenoemde “Bomenvrouwen” hebben beantwoord. We gaan de vragen en antwoorden opnemen onder de button Veel-gestelde-vragen-100xtrees4life/.

  Achtereenvolgens werd de film van Tree Aid bekeken en vervolgens toegelicht door erelid Tonny Filedt Kok.

  Na het Nederlandse deel van de film, waarin treffende verschillen te zien waren van situaties met en zonder bomen,  gaf Tineke Jongsma toelichting van een stappenplan dat je kan volgen als club.

  Toen was het tijd om alle vragen die in de chat werden gesteld te beantwoorden. Uit deze vragen en suggesties bleek een grote betrokkenheid van de aanwezigen.

  We zijn blij met de deskundigheid van de huidige vier ambassadeurs van het project en zoeken nog ambassadeurs in Zuid-Holland en Noord Brabant/Limburg. Zijn bomen, landschap, milieu, natuur, groen, duurzaamheid of aanverwant jouw professie en kan je in een van deze gebieden de clubs ondersteunen? Meld je dan aan.

  Ga je als club meedoen met dit 3-jarige project? Laat het ons weten en meld je club aan. Heb je eerst nog vragen of behoefte aan toelichting of misschien mis je nog elementen in de Toolkit?

  Mail naar 100jaar@soroptimist.nl

  Dit webinar gemist? De opname staat op de website bij de Toolkit.

  Volgend webinar: 21 april 20.00 uur (link van dit volgende webinar wordt geplaatst in de agenda op het besloten deel van de website)

  Delen op social-media: