Gezocht: nieuwsbriefteam zoekt nieuwe leden!

20-04-2023

Gezocht: nieuwsbriefteam zoekt nieuwe leden!

  Het nieuwsbriefteam van de Unie is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde leden om het team te versterken. Als lid van het nieuwsbriefteam help je mee met het schrijven, redigeren en verzenden van onze maandelijkse nieuwsbrieven naar onze leden.  Ben jij iemand die het leuk vindt om te schrijven en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het Soroptimisme? Heb je ervaring met het schrijven van nieuwsbrieven of ben je bereid om dit te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Als lid van het nieuwsbriefteam krijg je de kans om je schrijfvaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de communicatie binnen onze Unie. Daarnaast werk je samen met een enthousiast team van mede-Soroptimisten die dezelfde passie delen. Bovendien leer je veel over wat er allemaal gebeurt in Soroptimistenland.

  Hoe maken wij de nieuwsbrieven? We krijgen kopij voor nieuwspagina’s – tekst en beeld – van het Uniebestuur, het Soroptimist Vrouwenfonds, commissies die zich bezighouden met diversiteit en inclusie, ledenwerving, de CAS-prijs, 100xTrees4Life, de socials, enz. Én van clubs. De content moet worden proefgelezen en op de Uniewebsite geplaatst. Voor elke nieuwspagina schrijven we een korte teaser – een ankeiler heet dat, die de lezer van de nieuwsbrief hopelijk doet doorklikken om de nieuwspagina te lezen op de Uniewebsite. En dan moet de nieuwsbrief worden opgemaakt in Mailchimp en uitgestuurd. We verdelen de taken zodat iedereen doet waar ze het beste in is. Wie wij zijn? Marion de Graaf en Wanda Peters, club De Bilt-Bilthoven, Belinda de Man, club Rhenen-Veenendaal, Esther Aarse, club De Reestlanden, en natuurlijk onze Uniewebmaster, Christien Reeling Brouwer, club Zaanstreek.

  Lijkt het je wat om ons nieuwsbriefteam te versterken? In een paar uurtjes per maand kan je al heel veel doen! Stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@soroptimist.nl . We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Delen op social-media: