Lintje voor clublid Hattem-Epe

Wilma Blankvoort in het midden naast Andi Rodenburg rechts en MarieJose Andringa links Groepsfoto tijdens Koningsdag club SHE
18-05-2023

Lintje voor clublid Hattem-Epe, ook wel SHE geheten

Door: Riet Fennema

  Onlangs ontving mevrouw W.H.M. (Wilma) Blankvoort-Zielhuis een lintje. Zij zet zich op diverse manieren in. Zo is ze al sinds 2010 betrokken bij het bestuur van de Heerder fondsen Jan Nienhuis Vereniging en Egberdina Wilhelmina Langenberg Stichting. Ze weet hierbij op een professionele manier naar financiële aanvragen te kijken. Daarnaast is ze een belangrijke spil in het overleg tussen de verschillende Heerder fondsen en het netwerk van organisaties.  Ook in de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Heerde zet ze zich al jarenlang bestuurlijk in.

  Voor de Soroptimisten International Club Hattem-Epe is ze actief sinds 2013. Als afgevaardigde vanuit deze afdeling ondersteunt ze de contacten met de afdelingen in de regio Oost.

  Al sinds haar jeugd staat ze als mantelzorger klaar voor familieleden, vrienden en ouderen, en iedereen kan een beroep op haar doen. Ze zet zich bijna dagelijks in voor meerdere familieleden, zodat die zelfstandig kunnen blijven wonen.

  Bij haar werk voor de gemeente Heerde steeg ze uit boven wat van haar verwacht mocht worden, waarbij ze door haar bestuurlijke sensitiviteit diplomatieke oplossingen kon vinden voor moeilijke situaties.

  We zijn als club heel trots dat Wilma het vierde lid van onze club is dat een lintje mocht ontvangen. MarieJosé Andringa, wijlen Annemarie de Loor en Andi Rodenburg gingen haar voor.

  Delen op social-media: