Orange the World, update november 2021

19-11-2021

Orange the World, update november 2021

  De beperkingen die de COVID maatregelen met zich meebrengen hebben helaas ook gevolgen voor activiteiten die rond de Orange the World campagne gepland zijn. Soms is afgelasten de enige optie maar gelukkig kunnen veel acties ook gewoon door gaan, eventueel in aangepaste vorm. De aftrap te Breda en de afsluiting in Lelystad zullen, zo het lijkt ten tijde van dit schrijven, aangepast doorgang vinden. Dansen op de Dam op 28 november wordt verplaatst naar het Westerpark. Daar kunnen 500 mensen (met oranje mondkapjes die ter plekke worden uitgedeeld) op veilige afstand van elkaar bewegen/demonstreren op muziek o.l.v. Ruud de Wild.

     In de OtW2021 app groep die we hebben gestart wordt veel informatie uitgewisseld. Mooi om te zien hoe we elkaar op weg helpen en tips geven. Ook zijn weer mooie producten ontwikkeld of van stal gehaald: boekenleggers, gepersonaliseerde medestanderposters, veiligheidsshirts, taartjes, bierviltjes, flyers, praatplaten, stickers, armbandjes … en nog veel meer, waaronder prachtige lesmateriaal voor op school.

  Nu we minder bijeenkomsten kunnen organiseren zullen we nog meer dan voorheen zichtbaar willen zijn op de social media. Pas vanaf 25 november je achtergrond in Zoom en MS Teams meetings  en je profile foto in facebook aan. De aanwijzingen en bestanden vind je op de bekende Google Drive.
  Naast Twitter, facebook, LinkedIn en Instagram biedt onze Uniewebsite een uitgelezen mogelijkheid om te laten zien wat wij gezamenlijk zo al doen tijdens de campagne. Post je activiteit op je clubwebsite onder acties, dan komt die info automatisch op de Uniesite.  En in de social media taggen we natuurlijk onze partners!

  Delen op social-media: