Peren- en appelboom voor de Rusthof Den Haag

Wethouder Kapteijns en voorzitter Stichting Rusthof mevrouw Baaij met de eerste schep aarde. Wijkagent Ben de Wit staat klaar voor de volgende.
Peren- en appelboom voor de Rusthof Den Haag
  • Club Scheveningen

Soroptimistclub Scheveningen en Makelaarskantoor Beeuwkes plantten op 31 maart 2023 een peren- en appelboom in de Rusthof, Parkstraat 41-61, Den Haag.

‘Het beste kun je een boom planten op een regenachtige dag’, zei wethouder Kapteijns, als zoon van een hovenier. Het miezerde en regende op het moment dat de bomen in de grond werden gezet en bestuursleden van Soroptimistclub Scheveningen en de Rusthof, de wethouder, wijkagent, de heer Beeuwkes en bewoners er een aantal scheppen aarde op gooiden. Hoveniersbedrijf Biever deed de rest.

In het hofje Rusthof zijn de peren- en appelboom na meer dan 30 jaar helaas doodgegaan. De ongeveer 16 bewoners van Rusthof hebben elk jaar zeer genoten van het plukken en eten van de peren en appels.Soroptimistclub Scheveningen heeft het initiatief genomen om in het kader van hun project 100xTrees4life een nieuwe appelboom te doneren aan Rusthof. In het kader van het 100-jarig bestaan van Makelaarskantoor Beeuwkes in Den Haag en hun betrokkenheid bij de Rusthof, sloot dit kantoor zich aan om een perenboom te schenken.


Voor meer informatie: Soroptimistclub Scheveningen:

Els van Vliet, tel. 0623102930, e-mail: elsvanvliet10@gmail.com

Delen op social-media: