Kaartverkoop uitreiking van de Carla Atzema Soroptimistprijs is gestart!

22-11-2023

Kaartverkoop uitreiking van de Carla Atzema Soroptimistprijs is gestart!

Door: Lydia Bongenaar, lid werkgroep

  De Carla Atzema Soroptimistprijs heeft op 1 november in totaal 62 inschrijvingen binnengekregen, ze zijn weer heel gevarieerde en fraai.  We zullen er als werkgroep een zware kluif aan hebben om deze allemaal zorgvuldig door te nemen. In februari 2024 maken we de genomineerden bekend. In maart kan iedereen stemmen voor de Publieksprijs. De jury gaat ook aan de slag om de winnaars voor de Hoofdprijs en de Aanmoedigingsprijs aan te wijzen.

  De hoofdprijs en de feestelijke prijsuitreiking worden gefinancierd door het Soroptimist Vrouwenfonds. De Aanmoedigingsprijs en de Publieksprijs worden ter beschikking gesteld door de Stichting Voor Vrouwen Door Vrouwen.

  Uitreiking

  Op 4 april 2024 worden alle prijzen uitgereikt in Pakhuis de Zwijger, in Amsterdam. Naast jury, genomineerden en oud-winnaars zullen er heel wat journalisten aanwezig zijn. Er is plaats voor ongeveer 120 Soroptimisten. Wil jij daar bij zijn? Bestel gauw je kaarten via casprijs@soroptimist.nl.  Kosten per kaartje € 25, ze worden ‘per tafel’ (per 6 stuks) verkocht. Drankjes en een hapje zijn inbegrepen.

  Dus, bestel een tafel met je clubgenoten, neem vriendinnen en dochters mee! Het belooft weer een mooie avond te worden met o.a. een terugblik op de winnaars van 2022, interessante sprekers en natuurlijk het oordeel van de jury!

  Als sponsor van dit evenement krijg je een mooie gelegenheid om relaties te laten zien waar je als Soroptimist voor staat.Informeer naar de mogelijkheden via casprijs@soroptimist.nl

  Delen op social-media: