Een diepe buiging voor Sinaj

Categorie: School for Justice

Een diepe buiging voor Sinaj

he did it!! De eerste afgestudeerde survivor van seksuele exploitatie die zich per 30 augustus advocaat mag noemen.  Sinaj is een van de eerste meisjes die Free a Girl 12 jaar geleden uit een bordeel in India heeft bevrijd.


Hier worden meisjes opgeleid tot advocaat, rechter, journalist en politieagent, zodat ze het systeem van binnenuit kunnen veranderen. Zo strijden we samen tegen seksuele exploitatie van kinderen en straffeloosheid

Op 30 augustus 2020 is Sinaj afgestudeerd als advocaat. Ze heeft 2 doelen gesteld: 

1. De mannen die haar hebben misbruikt achter slot en grendel krijgen
2. Doorstuderen om rechter te worden

We zijn onbeschrijfelijk trots op Sinaj en hopen dat niets haar nog in de weg staat haar doelen te bereiken. Natuurlijk kunnen clubs daarom ook blijven steunen! Niet alleen voor Sinaj, maar ook voor de andere meisjes die bikkelhard werken aan hun studie. Zonder de Soroptimisten en hun geloof in deze meiden was dit niet gelukt. 

Wil je als club blijven steunen? Neem dan contact op met Free a Girl via info@freeagirl.nl (Arjan Erkel is momenteel ons contactpersoon) of mail Rita Harmsen via orthofit1@icloud.com

Doneren kan altijd op IBAN NL40RABO0306898799 t.n.v. Free a Girl.
Vermeld bij omschrijving: Bijdrage School For Justice Soroptimistclub <naam>

In 2020 zal ook de Chocoladeletteractie weer voor meisjes als Sinaj worden ingezet. Hou de communicatie hierover in de gaten!

Klik hier voor de nieuwe flyer School for Justice.

Delen op social-media: