Terugblik SorAcademy-maand 2024 

21-03-2024

Terugblik SorAcademy-maand 2024

Door: Margriet Roukema, assessor marketing en communicatie

  Voor de tweede keer op rij was de online SorAcademy-maand succesvol. Er werden webinars gegeven die je elk op twee momenten kon volgen; ze behelsden maar liefst 9 uiteenlopende onderwerpen . We zijn er trots op dat we zoveel deskundige Soroptimisten hebben die de webinars met enthousiasme en passie verzorgden en een groot dankjewel is daarom zeker op zijn plaats.  De kennis over o.a. de website, de ledendatabase, hoe vraag je een bijdrage uit het Soroptimist Vrouwenfonds aan en het invullen van PFR’s zijn de revue gepasseerd.

  Het was fijn om met Soroptimisten uit het hele land online samen te zijn, elkaars vragen te bespreken en direct antwoord van onze experts te krijgen. De meeste belangstelling trok de webinar over HPV, een initiatief van 7 bevlogen Soroptimisten om meer aandacht te vragen voor hoe je baarmoederhalskanker kan voorkomen. De webinars die minder deelnemers hadden, waren zeker ook waardevol, omdat je dan met elkaar de diepte in kon.  

  Begin april komen de presentaties en opnamen van de webinars op het intranet.   

  Wat is jouw ervaring? 

  Het team dat de SorAcademy-maand organiseerde, wil graag weten hoe jij een of meer webinars hebt ervaren.

  Wat ging goed? Waar heb je veel aan gehad? Welk onderwerp zou je in 2025 graag op de agenda willen hebben? Ook wanneer je geen webinar hebt bijgewoond, mag je reageren. Stuur je reactie naar soracademy@soroptimist.nl

  Delen op social-media: