100xTrees4Life, update april      

19-04-2024

100xTrees4Life, update april

Door: Dietlindt Seijsener  Projectteam zet zich in voor slotronde van het 3-jarige project

  Op een stralende zondag begin april komt het projectteam bij elkaar op landgoed Beerschoten. Evalueren – wat heeft het jou gebracht, hoe verliep het contact met de clubs, zijn onze doelstellingen bereikt?
  Met deelname door zo’n 80 clubs zijn we reuze trots op wat er bereikt is, hoeveel belangstelling er is voor een gezamenlijk project en wat voor mooie acties er door de clubs gerealiseerd zijn in samenwerking met andere clubs en/of lokale organisaties. 
  In dit laatste jaar hebben we nog wel wat in petto! Zo willen de boomambassadeurs graag de trots over wat we met elkaar bereikt hebben met jullie delen en zijn we met Tree Aid druk aan het inventariseren wat de 1.200 vrouwen – de Groene Entrepreneurs – in Noord-Ghana nodig hebben om hun onderneming tot volle bloei te kunnen laten komen. Mocht het nodig zijn, dan kloppen we bij jullie aan voor een extra bijdrage, om hun en daarmee onze droom te verwezenlijken.  Wil je nog een keer doornemen wat we met Tree Aid in Noord-Ghana bereikt hebben? Bekijk dan hun laatste presentatie tijdens het 11e webinar.

  Save the Date – Pubquiz op 4 oktober 2024

  Op 4 oktober organiseren we een fantastische online slotavond, om het project af te sluiten en nog één keer samen in actie te komen.
  Zet de datum vast in je agenda en denk vast na over teams met clubgenoten, buren, familie, medeplanters of vrienden. We hebben een professionele quizmaster gecontracteerd die er een muzikaal omlijste leuke avond van gaat maken met allerlei vragen. Niet alleen over bomen, ook tal van andere, algemene gekke weet-vragen. Iedereen kan meedoen, jong en oud, Sor of niet-Sor.

  OPROEP voor slotpresentatie

  We roepen alle clubs op hun plantacties kort te beschrijven en van foto’s te voorzien in deze ppt-sheet. En als het 2 pagina’s worden, is dat ook prima!. Maar LAAT je acties ZIEN, zodat wij er een mooie compilatie van kunnen maken.
  Stuur je bijdrage in vóór 1 juni naar 100jaar@soroptimist.nl en verzeker jouw club zo van een vermelding van jullie plantactie.

  Delen op social-media: