Coronacrisis….. Soroptimisten in actie!

clubImpuls.jpg

Half maart 2020 schreven we “De Coronacrisis legt ons clubleven even stil. Maar niet voor lang …..
Clubs zijn al snel gaan bedenken wat er wél mogelijk is. En hoe we als soroptimisten, juist nu, betekenisvol kunnen zijn voor elkaar en voor onze directe omgeving”

En wat een verrassende, ontroerende en vooral betrokken acties hebben we sindsdien langs zien komen. Clubimpuls heeft deze acties zichtbaar gemaakt en zo andere clubs geinspireerd en wellicht een impuls gegeven om ook in de eigen omgeving iets soortgelijks te gaan doen.

Het Algemeen Fonds is hierop ingesprongen en heeft voor elke club die in actie is gekomen €500,- beschikbaar gesteld en dat kan nog steeds.
Maar…..de deadline nadert ! Aanvragen bij het Algemeen Fonds moeten uiterlijk 31 juli zijn ingediend. Deed jouw club nog niet mee aan de Corona actie van het Algemeen Fonds? Al 29 clubs (stand per 15 juli) gingen jullie voor. Laat geen geld op de plank liggen.

Ook deze zomer gaan we door met het delen van alle goede ideeen via de nieuwsbrief van clubIMPULS. Eind juli volgt nieuwsbrief nummer 4 en in augustus komen we met een speciaal nummer over huiselijke geweld.

Klik hier (document openen via downloads) voor het format waarin je jullie unieke actie-in-coronatijd snel kunt beschrijven. Mail het naar Clubimpuls@soroptimist.nl en in het geval van een aanvraag voor de € 500,- van het Algemeen Fonds naar algemeenfonds@soroptimist.nl.  En wij zorgen voor verspreiding naar onze clubs via de clubsecretariaten.